Het is feest in Veldhoven! Het gonst door heel Veldhoven heen, iedereen heeft het erover, maar niemand weet eigenlijk precies hoe of wat. Maar dat jullie er bij willen zijn, daar ben je zeker van. Aan jullie om de juiste gegevens te achterhalen.

Maar dat dit een heel mysterieus feest is, is jullie inmiddels wel duidelijk. Zelfs jullie vrienden, kennissen, sportkameraden hebben jullie bevraagd, maar ook zij weten niets of zeggen van niets te weten. En dan ineens krijg je een appje binnen op je telefoon:

Kom zo snel mogelijk naar Boscafé De Molenvelden. Doe daar navraag (binnen de openingstijden) en de datum van het feest zal je duidelijk worden. Maak het analoge digitaal!

Ga aan de slag en ontcijfer de juiste datum.

De datum is in ddmmjjjj en bestaat dus in totaal uit acht cijfers. De datum is dus je antwoord en dit moet je naar ons sturen per mail. Dat doe je als volgt. Stel dat je denkt dat het antwoord ‘fiets’ is, dan stuur je een mail naar fiets@veldhovenquiz.nl. Vergeet niet om je teamnaam en teamnummer in de onderwerpregel te zetten.

Let op!!!! De briefjes zijn genummerd, zodat je er per team 1 kunt ophalen. Ze zijn handgemaakt en erg veel werk, dus graag jullie begrip hiervoor.

Kom je er niet uit (en dat geldt ook voor alle volgende puzzels) dan kun je een mail sturen naar hints@veldhovenquiz.nl. Vermeld ook hier je teamnaam en teamnummer en laat ons weten waar je vastloopt. We zullen je dan een stukje op weg helpen. Let op!!! Dit kost je natuurlijk wel punten.