Hoi Allemaal. Ik ben Marlies van Vliet, ik woon al ongeveer bij hele leven in Veldhoven.

Door de week en met regelmaal in de weekenden ben ik druk met mijn werk als bacteriologische analist bij Eurofins PAMM.
Naast mij werk ben ik graag buiten bezig, een flinke wandeling of in de tuin aan de slag.

Vanaf de 2e editie heb ik meegedaan met de quiz. Na de quiz van 2019, toe ik als teamcaptain in een trouwjurk het quizboek moest gaan ophalen, vond ik het tijd om de quiz van de andere kant te gaan bekijken en ben ik meegaan helpen met het organiseren van deze quiz.
Waar andere quizmasters heel goed zijn in het bedenken van (moeilijke) vragen, ben ik vaak bezig met het nakijken van deze vragen, is het antwoord echt vindbaar en klopt het?

Hopelijk kunnen we er met zijn alle ook dit jaar weer een geweldige quiz avond van maken.