Ik ben Henk Visser en woon sinds 2007 in Veldhoven samen met Patricia en onze twee kinderen Sil en Maud.

Gedurende de week ben ik vooral als groepsleider werkzaam bij ASML binnen een service afdeling. Sinds 2018 zit ik in de organisatie van De Veldhoven Quiz. Daarvoor heb ik een paar jaar meegespeeld met team Roll the Dice.

Daarnaast denk ik dat veel mensen mij wel (her)kennen van de Kerstlichtshow van Veldhoven. 10 jaar lang heb ik een van de grootste Kerstlichtshows van Nederland gehad. Gewoon in onze achtertuin.

In de rest van de vrije tijd doe ik nog veel werk voor ‘mijn’ Judo-vereniging Shizen Hontai waar ik ook 1x per week train. Ik vind het leuk om bordspellen en escape-rooms te spelen. Vooral de wat meer tactische en uitgebreidere spellen. Hieruit haal ik ook vaak veel inspiratie om weer te gebruiken in de Veldhoven Quiz.

Bij de Veldhoven Quiz houd ik me naast het bedenken van de vele vragen voornamelijk bezig met de zogenaamde buiten-opdrachten, sponsoren zoeken en de doe-opdrachten. Vaak vind ik het wel leuk om wat lastigere puzzels te maken waarbij je niet in 1 keer op een antwoord uit komt.