Hallo allemaal. Mijn naam is Patricia Visser en al voor het 4e jaar een ‘bekend’ gezicht bij DGQVV. Sinds 2007 woon ik samen met mijn man Henk Visser en onze 2 dochters van 14 en 16 jaar in Veldhoven. 

5 jaar geleden ben ik via Peggy in de organisatie van DGQVV gerold. Zelf heb ik nooit aan de andere kant gestaan, maar natuurlijk wel veel van Henk kunnen volgen toen hij nog meespeelde met het team Roll The Dice. Na jaren van mijn mond houden, vind ik het erg relaxed om nu dingen te kunnen overleggen haha. Bij DGQVV ben ik hoofd social media en verder een beetje ‘manusje van alles’. Denk hierbij aan boodschappen, tassen inpakken, quizboeken inbinden, uitzoeken hoe wij de kosten zo laag mogelijk kunnen houden en zorgen dat iedereen zijn/haar DGQVV-bedrijfskleding heeft. En natuurlijk zoals iedereen in de organisatie doe ook ik mijn best om zo veel mogelijk lastige vragen te verzinnen. Als jullie denken dat het zoeken naar antwoorden een uitdaging is, dan heb je nog niet geprobeerd om vragen te maken die Google niet meteen kan vinden 😉 

Naast DGQVV heb ik samen met de oudste dochter een klein soort van bedrijfje. Wij maken 100% glutenvrije gedecoreerde taart op bestelling. “De klant zijn wens is onze uitdaging!”. Een uit de hand gelopen hobby zeg maar. Heerlijk om te doen en vooral erg fijn als je die blijde gezichten ziet wanneer de taarten worden opgehaald.

Hopelijk kunnen wij ook dit jaar jullie weer een geweldige quizavond bezorgen. Een avond vol stress, breinbrekers en hersenkrakers, maar zeker ook een avond vol gezelligheid, samenzijn en gelach.